VosWorks Leiden - Interim management & HR - Advies
Martijn Vos | Visie | Ervaring en Diensten | Samenwerking en vrienden
VosWorks Leiden - Interim management & HR - Advies
Valdezstraat 5
2313 ZJ Leiden

M 06 - 42 66 88 28
E info@vosworks.nl

Volg ons op Twitter: twitter.com/VosWorks
Samenwerking en vrienden

Poortwachtercentrum Nederland

Key to Success

VosWorks op Twitter

Tequila Design

Poortwachtercentrum Nederland

www.poortwachtercentrum.nl

Het Poortwachtercentrum Nederland is een platform van, voor en door
ondernemers en heeft geen winstoogmerk.

Het doel van het Poortwachtercentrum Nederland is de schadelast van verzuimte beperken, ervaringen en knelpunten op de arbeidsmarkt te delen en waar mogelijk oplossingen te bieden.
Samenwerking met het Poortwachtercentrum Nederland betekent professionele ondersteuning en begeleiding bij uw re-integratietrajecten (spoor 2 én spoor 1) waardoor de schade als gevolg van ziekteverzuim en dure boetes voorkomen kan worden.

Het netwerk van Poortwachtercentrum Nederland bestaat uit meer dan 6.000 bedrijven, 500 HR mensen en zo'n 50 ondernemersverenigingen Aansluiting bij het Poortwachtercentrum Nederland bied u dan ook vele
voordelen. U wordt ondersteund door een team van experts die u kunnen bijstaan bij al uw personele aangelegenheden middels een innoverende aanpak.
Het Poortwachtercentrum Nederland verbindt u met ervaren professionals en biedt u een uitgebreid netwerk van collega ondernemers en/of collega HR-managers.

Key to Success

www.jesrijnland.nl/content/programmas/keytosuccess.htm

Key to Success is er voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar die opzoek zijn naar hun talent en ondersteuning kunnen gebruiken bij het vormgeven van hun toekomst. Ze hebben vaak veel in hun mars, maar presteren onder hun niveau.
Key to Success biedt een kans aan jongeren die iemand zoeken aan wie zij zich kunnen spiegelen en optrekken. De coach van Key to Success helpt de jongere op weg.

VosWorks op Twitter

twitter.com/VosWorks

Tequila Design

www.tequila-design.com

Tequila Design is een ontwerpbureau gespecialiseerd in grafische vormgeving, creatieve communicatie, strategisch advies en fotografie... en nog meer dan dat.
Tequila Design is een open invitatie. Om Passie, Trots en Creativiteit tot Flexibiliteit en Innovatie en véél meer te transformeren. Samen.

Bekijk onze site en ontdek hoe wij werken en denken en wie onze klanten zijn. Heb je een wens? Paco Busteros is onze contactpersoon voor jou

Martijn Vos

Martijn Vos"Individually, we are one drop. Together, we are an ocean.” Ryunosuke Satoro

Martijn Vos | Visie | Ervaring en Diensten | Samenwerking en vrienden | Algemene voorwaarden | Route- en contactgegevens